Home     BioBizz Bio Bloom 10 Liter
BioBizz Bio Bloom 10 Liter

BioBizz Bio Bloom 10 LiterPrijs op aanvraag

Artikelcode: 8065

BioBizz Bio Bloom 10 Liter


  • Productinformatie

Wat is Bio·Bloom™?

Bio·Bloom™ is een vloeibare organische mest die de juiste hoeveelheid stikstof en voldoende fosfor en kalium bevat voor een uitbundige bloei.

Om het proces van de plant te bevorderen zijn ook sporenelementen en plantaardige hormonen toegevoegd. Bio·Bloom™ bevat ook enzymen en aminozuren, die samen met de vruchtbare aarde de bloei en de fruitproductie stimuleren. Hierdoor is Bio·Bloom™ een zelfstandig werkende meststof om te gebruiken tijdens het kweken op aarde, zonder aarde of aarde verrijkt met kokos.
Bovendien zorgt Bio·Bloom™ voor sterke stammen en dus een sterke plant!
Hoe kan ik Bio·Bloom™ gebruiken?

Bio·Bloom™ kan gebruikt worden vanaf de bloeiperiode tot aan de oogst. Biobizz® raadt aan om per liter water ongeveer 2-4 ml toe te voegen.
De voedingsstoffen in Bio·Bloom™

Kalium zorgt voor de vorming en bloei van bloemblaadjes en bloemkoppen. Fosfor geeft de voedingsstoffen die nodig zijn om de bloemkelk en de bloemblaadjes te laten groeien. Vooral de toevoeging van kalium in het voedingsprogramma zorgt ervoor, in combinatie met de verandering in het dag-/nachtritme, dat de plant de prikkel ontvangt om zich voort te planten.