Organic 4 Life Superieure Bio-Organische Groei Stimulators!

Je bent veeleisend! Je bent op zoek naar de beste producten! Je streeft naar topkwaliteit en de hoogste opbrengst! Je wilt je planten en gewassen in de beste omgeving, en onder de beste omstandigheden laten groeien en bloeien. Maar je bent ook milieubewust, en je wilt geen gebruik maken van vervuilende anorganische toxische chemische producten!

Dan doe je geen concessies en kies je voor de superieure duurzame producten van Organic 4 Life.

Natuurlijke, volledig bio-organische producten, met een langdurige en krachtige werking op de groei en bloei van plant en gewas, die geen belasting vormen voor het milieu.

De start voor ons onderzoek en ontwikkeling van onze vernieuwende revolutionaire producten was onze interesse in nieuwe biostimulanten, en het eerste gebruik van ORTHO SILICIUM ZUUR (OSA) door Professor Dirk van den Berghe uit België. Hij was de eerste die liet zien dat moeilijk hanteerbare moleculen die bestaan in de natuur, zoals silicium zuur, geconcentreerd konden worden in bio-beschikbare vorm, en gebruikt konden worden voor mensen, dieren en planten. Hiermee bracht hij een lang genegeerd element in de actualiteit. Het bleek dat alle organismen veel baat hebben bij ORTHO SILICIUM ZUUR als het in de juiste vorm wordt geconcentreerd. Normaal gesproken zijn Silicium zuren namelijk moeilijk te concentreren en te volgen in vivo. Vanaf dit moment bleek het mogelijk bio-beschikbaar silicium te concentreren en te doseren. Hiermee was een nieuw anti stress middel voor plant en gewas geboren.

In ons streven naar perfecte groeicondities voor plant en gewas hebben wij ons verder verdiept in het gebruik van deze stof en de synergie met andere natuurlijke stoffen. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van andere interessante natuurlijke formules die benodigd zijn voor organische cultivering van planten en gewassen.

Hieruit is onze unieke Organic 4 Life producten-familie ontstaan. Kwalitatief hoogwaardige producten, speciaal afgestemd op de wensen van de meest veeleisende kweker. Het bevat de ideale combinatie van natuurlijke bio-organische groeistimulatoren met snel opneembare actieve stoffen. Deze hebben een snelle en langdurige werking en stimuleren een energieke en gezonde groei- en bloei, wat een positieve invloed heeft op de oogst.

1 2  
Weergave
1 2