Home     Aptus Enzym+ - 1 liter
Aptus Enzym+ - 1 liter

Aptus Enzym+ - 1 liter


Krachtige enzymen
Enzym+ is een krachtige mix van hoogwaardige enzymcomplexen. Enzym+ bevat verschillende types enzymen met een brede werking.


Euro 35.83

Artikelcode: 8868

Aptus Enzym+ - 1 liter


  • Productinformatie

Krachtige enzymen
Enzym+ is een krachtige mix van hoogwaardige enzymcomplexen. Enzym+ bevat verschillende types enzymen met een brede werking.
Enzym+ maakt het worteloppervlakte schoon zodat voeding beter door de plant wordt opgenomen. Enzym+ ruimt organisch materiaal zoals plantmateriaal en wortelresten op. Enzym+ maakt overtollige voedingszouten weer opneembaar waardoor de EC van het medium daalt.
Enzym+ is een geconcentreerd product (1:4000) dat goedkoop is in het gebruik. Zelfs bij een lage dosering houdt Enzym+ het worteloppervlakte en het medium grondig schoon.

Voordelen :
– Aarde en cocos hoeven niet meer periodiek te worden vervangen
– Houdt het worteloppervlak schoon
– Voorkomt ophoping van overtollige voedingszouten
– Na slechts 1 keer spoelen klaar
– Stabiliseert EC in het medium

Tips & Trucs :
Laat een vat met Enzym+ niet te lang staan. Bij voorkeur het vat met Enzym+ direct opmaken. Of pas toevoegen als het vat leeg gaat.

Samenstelling :
Enzym+ is opgebouwd uit een mix van enzymcomplexen versterkt met stabilisatoren. De enzymcomplexen bestaan onder andere uit cellulase en beta-glucanase. De stabilisatoren garanderen een effectieve werking van de enzymen en dienen tevens als voeding voor de plant. De enzymen worden in een steriele omgeving geproduceerd waardoor vervuiling met andere elementen of microben is uitgesloten.
Enzym+ is verkrijgbaar in 100ml, 250ml, 1000ml en 5000ml.

Toepassing :
Bij elke waterbeurt: 25 ml per 100 liter water (1:4000).
1x per week: 50 ml per 100 liter water (1:2000).
Spoelen: 100 ml per 100 liter water (1:1000).
Meng Enzym+ als laatste in het voedingsvat, bij voorkeur vlak voor het geven van water.