Home     Aptus System-clean - 1 liter
Aptus System-clean - 1 liter

Aptus System-clean - 1 literEuro 23.06

Artikelcode: 8854

Aptus System-clean - 1 liter


  • Productinformatie

Schoonhouden druppelsystemen
System-Clean voorkomt microbiologische aanslag en verstoppingen in irrigatiesystemen. Het werken met een schoon irrigatiesysteem is goed voor de groei en ontwikkeling van de plant, vooral het wortelsysteem. Aanslag in het irrigatiesysteem haalt zuurstof uit het voedingswater waardoor de voedingsstoffen minder opneembaar worden voor de wortels. Niet opneembare voedingsstoffen verzuren vervolgens het medium. Onderschat daarom niet het belang van een schone werkwijze en een schoon irrigatiesysteem.
Zeker bij het gebruik van organische voedingen of boosters zoals Startbooster en Topbooster in combinatie met druppelsystemen raden wij het gebruik van System-Clean aan.
System-Clean is een geconcentreerd product dat slechts in een kleine dosering wordt gebruikt. Hierdoor is de System-Clean goedkoop in het gebruik. 1 liter System-Clean is voldoende om aan 4000 liter voedingswater toe te voegen.

Voordelen
– Voorkomt verstoppingen van irrigatiesystemen
– Verwijdert aanslag uit irrigatiesystemen
– Niet schadelijk voor de plant
– Voegt extra zuurstof toe aan de wortel
– Goedkoop in het gebruik door de hoge concentratie

Tips & Trucs
Beste werkwijze: System-Clean pas als laatste aan het vat toevoegen en de oplossing in zijn geheel aan de plant geven. Bij voorkeur niet lang laten staan in het vat vanwege mogelijke reacties met organische producten.

Samenstelling
System-Clean bevat een gepatenteerde formule bestaande uit gestabiliseerd en geactiveerd waterstofperoxide. Deze formule is 100 maal krachtiger dan normaal waterstofperoxide. Aan deze formule zijn krachtige, maar niet schadelijke actieve stoffen toegevoegd. Dit maakt de System-Clean een veilig en goed product om irrigatiesystemen schoon te houden.
System-Clean is verkrijgbaar in 1000ml en 5000ml verpakkingen.

Toepassing
Voeg System-Clean toe aan het voedingsvat bij voorkeur vlak voor iedere waterbeurt. Voeg System-Clean altijd als laatste toe aan het voedingsvat na het afstellen van de pH waarde. System-Clean blijft drie dagen actief. Na drie dagen System-Clean opnieuw toevoegen voor de hele hoeveelheid water in het voedingsvat.