Home     Aptus Tentset Basic 50 ml
Aptus Tentset Basic 50 ml

Aptus Tentset Basic 50 mlEuro 35.88

Artikelcode: 8840

Aptus Tentset Basic 50 ml


  • Productinformatie

Het Aptus Tentset Basic starter pakket bestaat uit:

  •    50 ml Regulator: Aptus Regulator draagt bij aan de opname van voedingsstoffen, versterkt de plantstructuur en verhoogt het vermogen van de plant om met verschillende stressfactoren (abiotisch en biotisch) om te gaan.
  •    50 ml Startbooster: Startbooster is een speciaal samengestelde organische wortel- en groeistimulator. Startbooster is 100% biologisch met actieve organische stoffen die de ontwikkeling van het wortelsysteem en de vegetatieve groei stimuleren.
  •    50 ml Topbooster: Aptus Topbooster is een combinatie van een bloei- en afbloeistimulator. Net zoals de Startbooster is ook Topbooster een geconcentreerd product dat een complete mix van actieve stoffen bevat. Topbooster bevat een complete mix van organische actieve stoffen die allemaal een functie hebben op het                                   bloeiproces.
  •    50 ml K-Boost: Krachtige afbloeistimulator geschikt voor gebruik in hydro-systemen.
  •    50 ml Super PK: Krachtige PK bloeistimulator. Planten hebben in de bloeifase een toenemende behoefte aan fosfor en kalium. Super-PK bevat deze essentiële mineralen voor een optimale bloei in hoge concentraties.
  •    50 ml CaMg-Boost: Krachtige calcium en magnesium messtof. Planten hebben gedurende de vruchtzetting een grote behoefte aan calcium en magnesium. Aptus PC CaMg-Boost voorkomt tekorten aan calcium en magnesium. CaMg-Boost bevat calcium, magnesium en linksdraaiende aminozuren, is volledig in water                                      oplosbaar en laat geen residuen achter.