Home     B'Cuzz Coco A & B - 1 liter
B'Cuzz Coco A & B - 1 liter

B'Cuzz Coco A & B - 1 literPrijs op aanvraag

Artikelcode: 8750

B'Cuzz Coco A & B - 1 liter


  • Productinformatie

B’cuzz Coco Nutrition A&B

Kokos

Kokossubstraten zijn nog steeds een populair medium om op te kweken. Kokos bevat namelijk de buffer eigenschap van aarde en de nauwkeurigheid van steenwol. Deze combinatie zorgt voor goed groeiende en bloeiende planten. Kokos houdt het water met voedingsstoffen voldoende vast, zodat de wortels van de plant de vloeibare voeding optimaal kunnen opnemen. Hierdoor ontwikkelen gewassen zich zeer snel op een substraat als kokos en verloopt ook de bloeiperiode vaak sneller dan bij substraten zoals aarde. Om de planten alles te geven wat zij voor deze snelle groei nodig hebben is de Coco voeding A & B speciaal ontwikkeld voor de teelt op kokos.


Coco voeding A & B

Coco voeding A & B zorgt ervoor dat het gewas nog beter de goede eigenschappen van kokos kan benutten en verbetert het biologisch evenwicht in het kokossubstraat. Door de volledigheid in samenstelling aan juiste voedingsstoffen is Coco voeding A & B uitermate geschikt voor kweeksituaties waarbij er veel lichtintensiteit plaatsvindt. Door de toevoeging van Coco voeding A & B wordt de lichtopname door de bladeren van de plant optimaal benut en kan dit worden omgezet in extra energie voor de plant. Door deze goede eigenschappen staat de Coco voeding A & B nog steeds aan de basis voor mooie kweekresultaten op kokos. Het is een professioneel uitgebalanceerde voeding die zorgt voor een stabiel en biologisch evenwicht van het substraat. Daarbij bevat de Coco A & B voeding alle benodigde voedingsstoffen voor het gehele groeistadium. De rijkdom aan toegevoegde sporenelementen en mineralen maken de Coco voeding A & B tot een hoogwaardig product.

Toepassing:

Deze voeding is alleen te gebruiken wanneer de B’cuzz Coco voeding A & B samen en gelijktijdig in water met elkaar worden vermengd. Voor het beste resultaat adviseert

Atami het gebruik van water op kamertemperatuur (21°C).

Kweektip:

Goed schudden voor gebruik. Naast de Coco voeding A & B wordt het gebruik van bio-stimulatoren aanbevolen.

Dosering: 1-3ml A en 1-3ml B per liter voedingsoplossing.

NPK:

Coco Nutrition A: NK 5-5

Coco Nutrition B: PK 4-6

Verkrijgbaar in: 250ml, 500ml, 1, 5 en 10 liter.

Bij kamertemperatuur bewaren. Goed schudden voor gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Na openen beperkt houdbaar. Niet om in te nemen. De producent stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele ontstane schade conform onze algemene voorwaarden.