Home     B'Cuzz Hydro A & B - 1 liter
B'Cuzz Hydro A & B - 1 liter

B'Cuzz Hydro A & B - 1 literPrijs op aanvraag

Artikelcode: 8740

B'Cuzz Hydro A & B - 1 liter


  • Productinformatie

B’cuzz Hydro Nutrition A&B

Hydro voeding A & B

Hydro voeding A & B is speciaal ontwikkeld voor het kweken op Hydro kweeksystemen, waarbij het voedingswater na het bevloeien uit het substraat weglekt en niet opnieuw wordt gebruikt. Hydro voeding A & B wordt veel gebruikt bij de teelt op steenwol en mapito. Het is een professionele bio-minerale voeding die zorgt voor een stabiel en biologisch evenwicht van het substraat. Hydro voeding A & B zorgt ervoor dat het gewas nog beter de goede eigenschappen van steenwol en mapito kan benutten. Door de samenstelling van de juiste voedingsstoffen is de Hydro voeding A & B uitermate geschikt voor kweeksituaties waarbij er veel lichtintensiteit plaatsvindt. Door de toevoeging van Hydro voeding A & B wordt de lichtopname door de bladeren van de plant optimaal benut en kan dit worden omgezet in extra energie voor de plant. Door deze goede eigenschappen staat de Hydro voeding A & B nog steeds aan de basis voor mooie kweekresultaten op steenwol en mapito. Het is een professioneel uitgebalanceerde voeding die zorgt voor een stabiel en biologisch evenwicht van het substraat. Daarbij bevat de Hydro A & B voeding alle benodigde voedingsstoffen voor het gehele groeistadium. De rijkdom aan deze zuivere ingrediënten maken de Hydro voeding A & B tot een hoogwaardig product.


Hydroteelt: Steenwol en Mapito

Op steenwol en mapito worden door vele Hydro kwekers mooie resultaten behaald. Steenwol is namelijk stevig van structuur en bevat een optimale verhouding aan water en zuurstof. Kortom, een ideaal substraat om op te kweken! Door de hoge zuurstoftoelaatbaarheid kan vrijwel ieder gewas zich er bijzonder goed op ontwikkelen. De planten nemen hierdoor snel in omvang toe en krijgen een enorme behoefte aan extra voedingsstoffen. Door de toevoeging van Hydro voeding A & B ontwikkelen gewassen zich zeer snel op een substraat als steenwol en verloopt ook de bloeiperiode vaak sneller dan bij andere substraten zoals aarde. Door de planten alles te geven wat zij voor deze snelle groei nodig hebben is de Hydro voeding A & B speciaal ontwikkeld voor de Hydro teelt.


Toepassing:

Deze voeding is alleen te gebruiken wanneer de Hydro voeding A & B samen en gelijktijdig in water met elkaar worden vermengd. Voor het beste resultaat adviseert

Atami het gebruik van water op kamertemperatuur (21°C).

Dosering: 1-3 ml A en 1-3 ml B per liter voedingsoplossing

NPK:

Hydro Nutrition A: NK 5-5 W/W

Hydro Nutrition B: PK 4-6 W/W

Verkrijgbaar in: 250ml, 500ml, 1, 5 en 10 liter.

Waarschuwing: Bij kamertemperatuur bewaren. Goed schudden voor gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Na openen beperkt houdbaar. Niet om in te nemen. De producent stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele ontstane schade conform onze algemene voorwaarden.