Home     BioBizz Bio-Heaven 1 Liter
BioBizz Bio-Heaven 1 Liter

BioBizz Bio-Heaven 1 LiterPrijs op aanvraag

Artikelcode: 8079

BioBizz Bio-Heaven 1 Liter


  • Productinformatie

Wat is Bio·Heaven™?

Bio·Heaven™ verbetert de effecten van alle bladsprays en meststoffen die gebruikt worden om de plant te voeden. Tevens ontdoet het de plant van gifstoffen, repareert het de chlorofylproductie en herstimuleert het de plant. Door het gebruik van Bio·Heaven™ wordt de energie van de plant verhoogd.
Hoe kan ik Bio·Heaven™ gebruiken?

Bio·Heaven™ is te gebruiken tijdens de gehele groei- en bloeiperiode van de plant. Bovendien is het product te gebruiken op elk gewenst substraat, op coco en in hydrosystemen.
Wanneer er All·Mix® of Light·Mix® wordt gebruikt is de meeste ideale dosering 2 tot 5 ml per liter water. Te beginnen met 2ml en langzaam opvoerend naar 5ml.
Aminozuren in Bio·Heaven™

Bio·Heaven™ is een speciaal ontwikkelde planten energieversterker die zorgvuldig geselecteerde biologische stimulanten bevat, zoals aminozuren. Aminozuren zijn de fundamentele bouwstenen van eiwitten en enzymen, die essentieel zijn voor de structuur en de stofwisseling van planten.

Het effect van Bio·Heaven™

Door het gebruik van Bio·Heaven™ wordt een snelle en volledige opname van belangrijke voedingsstoffen gestimuleerd.

Bio·Heaven™ versnelt de chelatie van essentiële macro- en microvoedingsstoffen. Kijk voor meer informatie over chelatie de tip ‘ Wat betekent chelatie?’

Bio·Heaven™ zorgt ervoor dat de plant vocht beter vasthoudt, wat resulteert in minder vochtstress voor de plant.

Bio·Heaven™ stimuleert enzymatische activiteit. Voor meer informatie over enzymen in Bio·Heaven™ leest u de tip Enzymatische activiteit in de plant.

Bio·Heaven™ zorgt voor een waardevolle bron aan koolzuur voor micro-organismes in de aarde.

Bio·Heaven™ verbetert de performance en kwaliteit van het gewas, even als de oogst.