Home     BioBizz Top-Max 5 Liter
BioBizz Top-Max 5 Liter

BioBizz Top-Max 5 LiterPrijs op aanvraag

Artikelcode: 8076

BioBizz Top-Max 5 Liter


  • Productinformatie

Wat is Top·Max™

Top·Max™ is een organische bloeistimulator die het doel heeft om de vrucht te vergroten en het volume ervan te verhogen. Tevens zorgt Top·Max™ voor een zoete, zachte smaak in het eindproduct en bevordert het de opname van voedingsstoffen in de plant. Top·Max™ zorgt dat ionen als calcium, ijzer en magnesium vrijkomen waardoor de stofwisseling van de plant gestimuleerd word.
De bijzondere manier waarop Top·Max™ de stroom aan voedingstoffen op gang brengt, wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van humuszuren .
Hoe kan ik Top·Max™ gebruiken?

Top·Max™ kan gebruikt worden gedurende de gehele bloeifase. In de eerste weken wordt een dosering van 1ml per liter water geadviseerd. In de laatste weken voor de oogst kan deze dosering verhoogd worden naar 4ml per liter water.
Humuszuren in Top·Max™

Humuszuren worden gevormd door het ontbindingsproces van groenten en aarde dat miljoenen jaren duurt. De belangrijkste bron is Leonaordite. Leonardite is een materiaal met de grootste biologische concentratie in de planeet. De fulvozuren maken het mogelijk dat de bloemen op een gezonde manier groeien. Fulvorzuren worden gewonnen uit rijke bronnen van humate afzetting die zich diep in de aarde bevinden. Ze bevatten een natuurlijke elektrische lading die voedingsstoffen en mineralen trekt uit zowel de microbiologische bodem basis en de toegepaste organische meststoffen.