Bij HESI Plantenvoeding worden passie en professionalisme gecombineerd. Hesi,
de naam van het magische recept voor planten, heeft op korte tijd bewezen dat het zowel de behoeften van plant als van de liefhebber bevredigd.
In de tussentijd is Hesi uitgegroeid tot een bloeiende internationale onderneming en breidt ze nog steeds uit.
Van bij de start is hoge kwaliteit het voornaamste kenmerk van Hesi's voeding en supplementen.
Waardevolle additieven zoals aminozuren, enzymen en plantsuikers veranderen ieder product in een "bron van gezondheid" voor jou planten.
De Hesi voedingen werken interactief door bv. de pH-waardes in de aarde automatisch te corrigeren naar een lichte basiswaarde.
Door gebruik te maken van complexgebonden materialen doormiddel van complexbindende stoffen (chelaten) is een optimale beschikbaarheid van alle bestanddelen gegarandeerd.
Kortweg: maximale resultaten door eenvoudig gebruik.
De complete Hesi productlijn resulteert uit een plantenhobby, en de vraag naar meststoffen en speciale toevoegingen is overweldigend geweest sinds het begin.
Door intensief onderzoek naar de geheimen van het metabolisme van de plant is Hesi erin geslaagd een optimaal gebalanceerde vitaminenmix voor elke fase van de levenscyclus van de plant te ontwikkelen.
Deze vitale materialen verhogen de energie en hebben een stimulerend effect op de planten.
Op deze manier worden de groei en de bloei van de plant geactiveerd en wordt het zorg dragen voor de tuin een plezier.
De Hesi producten worden geproduceerd, gevuld, gecheckt en verscheept door middel van de laatste technologieën in de Hesi fabriek.
Elke lading wordt gecontroleerd op kwalitatieve onregelmatigheden voor het vullen, de ladingnummers garanderen "first-in-first-out".
De makkelijk te herkennen gekleurde productcodes, de flessen en de inhoud bieden de klant bijkomende veiligheid, zo dat vergissingen praktisch onmogelijk zijn.
De gratis Hesi brochures en schema's bieden degelijke kennis en praktische informatie.
De ecologische artikelen geschreven door ingenieur Siglinde reflecteren aandacht voor detail en biologie.
Deze artikelen kunnen op regelmatige basis gevonden worden in de vooraanstaande gespecialiseerde literatuur of simpelweg op deze website.

1 2 3  
Display
1 2 3